Recensies

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
42 berichten.
Frank uit Nuth
Met mijn lage rug klachten bij Rico gekomen. Bij verschillende therapeuten geweest ter behandeling van mijn lage rug maar zonder blijven resultaat. Rico onderzocht mij en het bleek van mijn nek en kaak af te komen. Na een paar behandelingen heb ik weinig tot geen last meer van mijn lage rug op dit moment. Ik voelde me serieus genomen en prettig.
Leo uit St.Odilienberg
Ben verschillende malen bij Rico geweest. Zeer goede sfeer en behandelmethode. Gaat veel beter i.v.m. nekklachten en voeten. Lopen gaat voorspoedig en met de nek gaat het beter.
Wouter uit Haelen
ik had moeite met het proeven van nieuw eten. Ik had hier een blokkade van angst en zekerheid voor gevormd in mijn jeugd. D.m.v. de zeer prettige therapie van Rico hebben we dit omgezet naar nieuwsgierigheid en ontdekken. Na een paar sessies heeft deze therapie mij echt geholpen, daarom raad ik deze ook zeer aan als u dezelfde klachten heeft. Heel erg bedankt Rico.
Bas uit Roermond
Rico heeft mij erg geholpen. Ik heb veel van hem geleerd, o.a. over de Mind Body connectie. Ik pas de ademhalingsoefeningen die hij me heeft geleerd nog dagelijks toe. Rico is erg betrokken en neemt ruim de tijd voor je.
J. uit Herten
Al een aantal jaren last van somberen periodes. Hiervoor in behandeling geweest bij verschillende psychologen. Echter boekte ik geen vooruitgang en bleven de periodes aanhouden. Besloten om antidepressiva te gaan gebruiken. Na een aantal maanden opzoek gegaan naar een alternatief.. Ik wou stoppen, stoppen met het behandeltraject en de medicatie. Het past niet bij mij en hoe ik in het leven sta. Via via ben ik terecht gekomen bij Rico. Op consult gegaan en het voelde meteen vertrouwd. Ik had hoop! Samen met Rico besloten om Touch of Matrix en Bowen therapie te gaan inzetten. Na een aantal behandelingen was ik bijna klachten vrij! Waarom heb ik deze stap niet jaren geleden gemaakt? Ik kijk uit naar onze afspraken. Daarom raad ik het iedereen aan wat met een soort gelijk probleem rondloopt!
Frank uit Roermond
Met flinke onderrug klachten met uitstraling naar de benen ben ik bij Rico terecht gekomen. Naar de juiste diagnose gesteld te hebben en te behandelen ben ik na 7 behandelingen geheel klachtenvrij. Tevens heeft Rico mij oefeningen geleerd die ik met regelmaat doe en die mij en mijn lichaam erg goed doen en laten ontspannen. Rico heel erg bedankt voor je kundige behandelingen.
Gerti uit Vlodrop
Jarenlang heb ik nekklachten gehad en vele uren bij de fysio doorgebracht. Niks hielp. Totdat ik bij Rico terecht kwam. Blijkt dat de klachten vooral voortkomen uit emotionele pijn. Samen met Rico hebben we mijn "rugzakje" ontdaan van bijna alle troep die er in de loop der jaren in verzameld is. Mijn nekpijn is al maanden weg, Binnenkort gaan we nog 1x het rugzakje opschonen, ik verheug me er al op.
Miranda uit Posterholt
"Vorig jaar bij Rico terecht gekomen naar aanleiding van het lezen van zijn Facebook pagina. Ik heb de bowentherapie ivm nekklachten en schouderklachten en touch of matrix ivm met trauma's bij hem gedaan. Ik moet zeggen het is heel apart allemaal maar het voelde goed langzaam voelde ik mijn energie weer terug komen en mijn angstklachten zijn verdwenen. Ook nek en schouderklachten verdwenen. Rico is een toegewijd persoon die ook echt tijd voor je neemt en goeie tips geeft en ook altijd tijd zal maken voor zijn cliënten. Echt een aanrader!!"
Wendy uit Heel
"Ik had al geruime tijd last van lage rugklachten, waarvoor ik diverse behandelingen heb gehad bij een orthomanueel arts. Helaas leverden deze voor mij niet het gewenste resultaat. Toen ben ik verder gaan zoeken en ben ik bij Rico terecht gekomen. Na een paar behandelingen was de ergste pijn weg. Gedurende de behandelingen bleek dat er ook sprake was van emotionele blokkades. Hiervoor heeft Rico mij ook behandeld en hij heeft mij tevens tips en handvaten gegeven om hiermee om te (leren) gaan. Heel erg bedankt Rico voor je fijne behandelingen en je respectvolle benadering!!"
Katja uit Roermond
"Bij Rico terecht gekomen met vermoeidheidsklachten. Na een aantal afspraken ging het een stuk beter met mij. Bedankt Rico"
Sjoerd uit Posterholt
"Na enkele jaren al best wel blessuregevoelig te zijn op nog een redelijk jonge leeftijd, werd mij aangeraden om naar Rico te gaan. Na enkele behandelingen waren de oorzaken gevonden en aangepakt. Nu meerdere maanden in het nieuwe voetbalseizoen en nog nergens last van."
Monique uit Kelpen-Oler
"Na anderhalf jaar allerlei therapeuten te hebben bezocht bij Rico terecht gekomen via een collega. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik rugklachten, met uitstralende pijn. Ischias werd er gezegd, dit zou na de bevalling over gaan. Na een heftige bevalling, met als gevolg symfysiolyse bleven de klachten aanhouden en werden erger. Nadat het bekken enigszins hersteld was bleek ik toch een dubbele hernia te hebben. Rico heeft in 4 behandeling de herniaklachten sterk verminderd waardoor ik mijn werk weer naar behoren kan uitoefen. Tevens heeft hij me geholpen met het verwerken van het trauma rondom de bevalling en de nasleep hiervan! Rico bedankt!"
Anouschka Dohmen uit Susteren
"Na een half jaar met een pijnlijke schouder te hebben gelopen en diverse dingen ondernomen om ervan af te komen kwam ik bij Rico terecht. Na 4 behandelingen was ik al van de pijn af! Gewoon geweldig! Bedankt!"
Francetta uit Herten
"Nadat ik al een aantal jaren last had van mijn schouders en van oedeem in het been kwam ik op aanraden van mijn broer bij Rico terecht. Die ging om te beginnen eens aan het werk om mijn allergieën aan te pakken. Daarna richtte hij zich op het oedeem in mijn been door middel van de Bowen techniek. Dat werkte heel goed. Mijn schouderklachten heeft hij behandeld met de Emmett Techniek. Waar de fysiotherapie geen verlichting kon bewerkstelligen deed Rico dat wel in twee keer behandelen. Geweldig want ik ben niet zo van de ontstekingsremmers en cortisonen. Bedankt Rico."
Femke uit Vlodrop
"Gedurende enkele jaren in meer en mindere mate last gehad van mijn nek en schouder met uitstraling naar de linkerarm en borst. Volgens de huisarts zou dit een slijmbeursontsteking zijn. Na behandeling middels een cortisonen injectie in het ziekenhuis en dry needling via de fysiotherapie geen verbetering van de klachten. Uiteindelijk o.b.v. positieve berichten terecht gekomen bij Rico. Na een drietal behandelingen al geruime tijd geen klachten meer mogen ervaren. Rico als persoon straalt rust en passie voor zijn vak uit en je voelt je meteen thuis."