Recensies

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Gerti uit Vlodrop
Jarenlang heb ik nekklachten gehad en vele uren bij de fysio doorgebracht. Niks hielp. Totdat ik bij Rico terecht kwam. Blijkt dat de klachten vooral voortkomen uit emotionele pijn. Samen met Rico hebben we mijn "rugzakje" ontdaan van bijna alle troep die er in de loop der jaren in verzameld is. Mijn nekpijn is al maanden weg, Binnenkort gaan we nog 1x het rugzakje opschonen, ik verheug me er al op.
Miranda uit Posterholt
"Vorig jaar bij Rico terecht gekomen naar aanleiding van het lezen van zijn Facebook pagina. Ik heb de bowentherapie ivm nekklachten en schouderklachten en touch of matrix ivm met trauma's bij hem gedaan. Ik moet zeggen het is heel apart allemaal maar het voelde goed langzaam voelde ik mijn energie weer terug komen en mijn angstklachten zijn verdwenen. Ook nek en schouderklachten verdwenen. Rico is een toegewijd persoon die ook echt tijd voor je neemt en goeie tips geeft en ook altijd tijd zal maken voor zijn cliënten. Echt een aanrader!!"
Wendy uit Heel
"Ik had al geruime tijd last van lage rugklachten, waarvoor ik diverse behandelingen heb gehad bij een orthomanueel arts. Helaas leverden deze voor mij niet het gewenste resultaat. Toen ben ik verder gaan zoeken en ben ik bij Rico terecht gekomen. Na een paar behandelingen was de ergste pijn weg. Gedurende de behandelingen bleek dat er ook sprake was van emotionele blokkades. Hiervoor heeft Rico mij ook behandeld en hij heeft mij tevens tips en handvaten gegeven om hiermee om te (leren) gaan. Heel erg bedankt Rico voor je fijne behandelingen en je respectvolle benadering!!"
Katja uit Roermond
"Bij Rico terecht gekomen met vermoeidheidsklachten. Na een aantal afspraken ging het een stuk beter met mij. Bedankt Rico"
Sjoerd uit Posterholt
"Na enkele jaren al best wel blessuregevoelig te zijn op nog een redelijk jonge leeftijd, werd mij aangeraden om naar Rico te gaan. Na enkele behandelingen waren de oorzaken gevonden en aangepakt. Nu meerdere maanden in het nieuwe voetbalseizoen en nog nergens last van."
Monique uit Kelpen-Oler
"Na anderhalf jaar allerlei therapeuten te hebben bezocht bij Rico terecht gekomen via een collega. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik rugklachten, met uitstralende pijn. Ischias werd er gezegd, dit zou na de bevalling over gaan. Na een heftige bevalling, met als gevolg symfysiolyse bleven de klachten aanhouden en werden erger. Nadat het bekken enigszins hersteld was bleek ik toch een dubbele hernia te hebben. Rico heeft in 4 behandeling de herniaklachten sterk verminderd waardoor ik mijn werk weer naar behoren kan uitoefen. Tevens heeft hij me geholpen met het verwerken van het trauma rondom de bevalling en de nasleep hiervan! Rico bedankt!"
Anouschka Dohmen uit Susteren
"Na een half jaar met een pijnlijke schouder te hebben gelopen en diverse dingen ondernomen om ervan af te komen kwam ik bij Rico terecht. Na 4 behandelingen was ik al van de pijn af! Gewoon geweldig! Bedankt!"
Francetta uit Herten
"Nadat ik al een aantal jaren last had van mijn schouders en van oedeem in het been kwam ik op aanraden van mijn broer bij Rico terecht. Die ging om te beginnen eens aan het werk om mijn allergieën aan te pakken. Daarna richtte hij zich op het oedeem in mijn been door middel van de Bowen techniek. Dat werkte heel goed. Mijn schouderklachten heeft hij behandeld met de Emmett Techniek. Waar de fysiotherapie geen verlichting kon bewerkstelligen deed Rico dat wel in twee keer behandelen. Geweldig want ik ben niet zo van de ontstekingsremmers en cortisonen. Bedankt Rico."
Femke uit Vlodrop
"Gedurende enkele jaren in meer en mindere mate last gehad van mijn nek en schouder met uitstraling naar de linkerarm en borst. Volgens de huisarts zou dit een slijmbeursontsteking zijn. Na behandeling middels een cortisonen injectie in het ziekenhuis en dry needling via de fysiotherapie geen verbetering van de klachten. Uiteindelijk o.b.v. positieve berichten terecht gekomen bij Rico. Na een drietal behandelingen al geruime tijd geen klachten meer mogen ervaren. Rico als persoon straalt rust en passie voor zijn vak uit en je voelt je meteen thuis."
Miriam uit St. Odiliënberg
"Ben bij Rico gekomen omdat ik last had van een hoge hernia. Ik had niet zoveel last van mijn rug maar vooral van mijn rechter bovenbeen. Volgens de neuroloog moest ik geopereerd worden of naar de pijnpoli zodat de pijn in mijn rechterbeen weg zou gaan. Maar dat wilde ik niet. Ben nu 8 keer geweest en eigenlijk naar 3 keer was het al een heel stuk beter. Ben er ongelofelijk blij mee."
Daniella Nacken uit Posterholt
"De beste stap die ik heb gemaakt is om naar Rico te gaan met mijn pijnklachten!! Ik ben zo onder de indruk van wat hij kan dat ik het niet in woorden kan uitdrukken.WONDERBAARLIJK!!!DANKJEWEL Rico!!!"
Debbie uit Vlodrop
"Al 2 jaar kom ik bij Rico voor behandelingen van verschillende klachten. Toen ik de 1e keer ging liep ik door mn MS moeizaam en had ik een rolstoel voor lange stukken. Nu 2 jaar later kan ik 7 km hardlopen mede dankzij de goede behandelingen van Rico! Ook als ik emotioneel een probleem heb doet zijn Touch of Matrix wonderen!! Rico is een topper!!"
Hein uit Roermond
"Ik wil met jullie mijn ervaringen delen over Bowen-therapie voor oedeem. Tot een maand of drie geleden was mijn rechteronderbeen en vooral de enkel, vanwege een liesklierverwijdering i.v.m. kanker, 8 jaar lang twee keer zo dik als de andere kant. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: mijn oedeem is met slechts 5 behandelingen, inmiddels al vier maanden zo goed als weg. Ook de huid is weer veerkrachtig, stevig en normale kleur. Ook bij langdurig zitten of staan krijg ik geen verdikking meer. Het heeft bij mij in ieder geval een geweldig en aanhoudend resultaat. Wat houdt de Bowen-therapie in? Het is geen massage maar Rico zet met kleine, hele zachte draaibewegingen op bepaalde lichaamspunten, waarbij de huid nauwelijks wordt aangeraakt, 'de kraantjes weer open en het lichaam de verbindingen weer herstelt' zoals hij het zelf omschrijft. Medisch is het niet te bewijzen dat het werkt, maar dat doet het bij mij heel duidelijk waarneembaar WEL. Het verschil tussen drainage/massage en de Bowentherapie is dat bij de eerste geprobeerd wordt om het vocht omhoog te ‘masseren’ tot waar de nog werkende afvoermogelijkheden zitten, maar dat is zeer zelden een blijvend resultaat. Bij de Bowentherapie wordt dus geprobeerd om het lichaam zelf weer verbindingen te laten herstellen door ‘de kraantjes open te zetten’. Het klinkt een beetje voodoo en zo komt het in eerste instantie ook wel over, maar in mijn geval werkt het in ieder geval wel als een tierelier. Er is nauwelijks aanraking van de huid, dus géén geduw of getrek of pijnlijke handelingen. Rico, heel heel heel hartelijk bedankt dat je mij hiervan af hebt kunnen helpen."
Guido uit Vlodrop
"Na wat teleurstellende bezoeken aan huisarts, fysiotherapeut en ziekenhuis met mijn schouderklachten bij Rico terecht gekomen.Eindelijk iemand die de rust neemt om te kijken en te onderzoeken wat er nu werkelijk aan de hand is en verder kijkt dan alleen de plek van de pijn. Bijzondere ervaring om te voelen hoe je eigen lichaam reageert en zichzelf corrigeert tijdens en na een behandeling. Een warme aanbeveling voor iedereen die open staat voor een andere benadering van geneeskunde, met de nadruk op kunde. Dank Rico !"
Varadi uit Roermond
"Met Rico in contact gekomen via Anneke Veelen ik ervaar het goed wel nog moeite met loslaten maar dat ligt niet aan Rico is mijn eigen proces Fantastisch dat hij je eigen lichaam aan het werk kan zetten mijn klachten (fibromyalgie) zijn aan het verdwijnen wat een opluchting na alles wat ik al heb geprobeerd Ben erg blij hoe het proces verloopt We gaan ervoor bedankt Rico"