Recensies

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
42 berichten.
Miriam uit St. Odiliënberg
"Ben bij Rico gekomen omdat ik last had van een hoge hernia. Ik had niet zoveel last van mijn rug maar vooral van mijn rechter bovenbeen. Volgens de neuroloog moest ik geopereerd worden of naar de pijnpoli zodat de pijn in mijn rechterbeen weg zou gaan. Maar dat wilde ik niet. Ben nu 8 keer geweest en eigenlijk naar 3 keer was het al een heel stuk beter. Ben er ongelofelijk blij mee."
Daniella Nacken uit Posterholt
"De beste stap die ik heb gemaakt is om naar Rico te gaan met mijn pijnklachten!! Ik ben zo onder de indruk van wat hij kan dat ik het niet in woorden kan uitdrukken.WONDERBAARLIJK!!!DANKJEWEL Rico!!!"
Debbie uit Vlodrop
"Al 2 jaar kom ik bij Rico voor behandelingen van verschillende klachten. Toen ik de 1e keer ging liep ik door mn MS moeizaam en had ik een rolstoel voor lange stukken. Nu 2 jaar later kan ik 7 km hardlopen mede dankzij de goede behandelingen van Rico! Ook als ik emotioneel een probleem heb doet zijn Touch of Matrix wonderen!! Rico is een topper!!"
Hein uit Roermond
"Ik wil met jullie mijn ervaringen delen over Bowen-therapie voor oedeem. Tot een maand of drie geleden was mijn rechteronderbeen en vooral de enkel, vanwege een liesklierverwijdering i.v.m. kanker, 8 jaar lang twee keer zo dik als de andere kant. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: mijn oedeem is met slechts 5 behandelingen, inmiddels al vier maanden zo goed als weg. Ook de huid is weer veerkrachtig, stevig en normale kleur. Ook bij langdurig zitten of staan krijg ik geen verdikking meer. Het heeft bij mij in ieder geval een geweldig en aanhoudend resultaat. Wat houdt de Bowen-therapie in? Het is geen massage maar Rico zet met kleine, hele zachte draaibewegingen op bepaalde lichaamspunten, waarbij de huid nauwelijks wordt aangeraakt, 'de kraantjes weer open en het lichaam de verbindingen weer herstelt' zoals hij het zelf omschrijft. Medisch is het niet te bewijzen dat het werkt, maar dat doet het bij mij heel duidelijk waarneembaar WEL. Het verschil tussen drainage/massage en de Bowentherapie is dat bij de eerste geprobeerd wordt om het vocht omhoog te ‘masseren’ tot waar de nog werkende afvoermogelijkheden zitten, maar dat is zeer zelden een blijvend resultaat. Bij de Bowentherapie wordt dus geprobeerd om het lichaam zelf weer verbindingen te laten herstellen door ‘de kraantjes open te zetten’. Het klinkt een beetje voodoo en zo komt het in eerste instantie ook wel over, maar in mijn geval werkt het in ieder geval wel als een tierelier. Er is nauwelijks aanraking van de huid, dus géén geduw of getrek of pijnlijke handelingen. Rico, heel heel heel hartelijk bedankt dat je mij hiervan af hebt kunnen helpen."
Guido uit Vlodrop
"Na wat teleurstellende bezoeken aan huisarts, fysiotherapeut en ziekenhuis met mijn schouderklachten bij Rico terecht gekomen.Eindelijk iemand die de rust neemt om te kijken en te onderzoeken wat er nu werkelijk aan de hand is en verder kijkt dan alleen de plek van de pijn. Bijzondere ervaring om te voelen hoe je eigen lichaam reageert en zichzelf corrigeert tijdens en na een behandeling. Een warme aanbeveling voor iedereen die open staat voor een andere benadering van geneeskunde, met de nadruk op kunde. Dank Rico !"
Varadi uit Roermond
"Met Rico in contact gekomen via Anneke Veelen ik ervaar het goed wel nog moeite met loslaten maar dat ligt niet aan Rico is mijn eigen proces Fantastisch dat hij je eigen lichaam aan het werk kan zetten mijn klachten (fibromyalgie) zijn aan het verdwijnen wat een opluchting na alles wat ik al heb geprobeerd Ben erg blij hoe het proces verloopt We gaan ervoor bedankt Rico"
Richard uit Herkenbosch
"Flinke rugklachten en spanning in schouderbladen en nek. Na enige twijfel over de voor mij toen nog onbekende behandelwijze toch besloten een afspraak te maken. Blij dit gedaan te hebben want na 3 behandelingen was ik van alle klachten verlost. Rico bedankt !?"
Bianca Hausmanns uit Posterholt
"Hallo Rico, afgelopen januari leerden we elkaar kennen op de 4 daagse Biologika. Naar aanleiding van ons contact, besloot ik naar jou te komen, in plaats van zoals altijd naar een Ostheopaat te gaan. En met resultaat op korte termijn. Je bent erg toegewijd en werkt oplossingsgericht. De Touch of Matrix behandeling vond ik wel heel bijzonder. Tot dusver kon me nog niemand helpen, met mijn buikklachten. Het werd zelfs door artsen niet begrepen hoe het kon dat ik nog steeds met pijn rondliep. Mijn buik kan ik, sinds de behandeling weer intrekken en er is gedurende de tijd erna veel opgelost. De pijn aan mijn buik is weg. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Bianca"
Tobias uit Roermond
"Rico hartelijk dank voor de toegewijde behandeling. Doordat ik me helemaal overgaf en alle weerstand losliet verliep het proces enorm snel en fijn! Ik heb de vruchten reeds mogen plukken. De manier waarop je te werk ging was vakbekwaam en het voelde heel vertrouwd. Nogmaals dankjewel en ik hoop van harte dat je nog veel mede-mensen kunt ondersteunen in hun genezing! Hartegroet"
Abassi uit Roermond
"Ben bij Rico uitgekomen na een eenmalige behandeling met Bowen therapie via het werk. De vervolgbehandelingen met Bowen gaven energie en ontspannenheid. Maar voor een optimaal resultaat ben ik ook het Matrix traject ingegaan met een super resultaat. Ben eigenlijk een ander mens geworden doordat ik samen met Rico heb gewerkt aan mijn innerlijke zelf. Ik heb als het ware mijn harde schijf opgeruimd en netjes geordend waardoor ik nu dingen beter kan accepteren en minder fysieke klachten ervaar. Kortom een top therapeut die veel te bieden heeft! Ik zou het iedereen aanraden omdat je een persoonlijk om maat gemaakt traject doorloopt i.p.v. de reguliere kneed therapie. Rico, bedankt!"
Guusje uit Susteren
"Op aanraden van mijn zus,maar toch na nog veel te lang wachten,eindelijk zes weken geleden ,voor mij,de grote stap genomen en Rico gebeld... Nu kan ik me voor mijn kop slaan,want was ik maar veel eerder gegaan!! Super lieve man/jongen,met heel veel begrip voor alles!! Versleten van nek tot tenen,maar daar hoef je geen last van te hebben is Rico,s conclusie ..EN..t werkt gewoon!!! Ik wandel weer.....Super,super bedankt Rico!!!"
Pascal uit Vlodrop
"Bij Rico werd ik meteen serieus genomen. Er is uitgebreid aandacht voor mij als persoon. Hij heeft me behandeld tegen darmklachten. Telkens de dag na een behandeling had ik minder pijn en klachten. Rico neemt zich de tijd en zorgt er vooral voor dat je op een goede manier weer bij hem weggaat, Echt een topbehandelaar."
Marion uit Roermond
"Bij Rico gekomen met angstklachten. Gebeurtenissen uit het verleden staken steeds de kop op en daardoor kreeg ik angstaanvallen. De sessies bij Rico hebben mij van deze angst en alles wat me daardoor blokkeerde afgeholpen. Bedankt voor je oprechte interesse!"
Jeannette uit Eersel
"Rico heeft me geholpen door me te begeleiden, mezelf bewust te laten worden van verborgen pijnpunten. Door deze te verwerken zijn fysieke klachten opgelost."
Frans Damopoli-i uit Maasniel
"Ik ben bij Rico terecht gekomen op advies van mijn dochter, ik liep al langere tijd met klachten in mij nek en schouders het zat alllemaal vast mijn schouders waren zo hard als beton na drie behandelingen kan ik weer een stuk vrijer bewegen en zijn mijn klachten zo goed als weg. Dank aan Rico maar zeker ook aan mijn dochter Stephanie."