Recensies

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
38 berichten.
Guido uit Vlodrop
"Na wat teleurstellende bezoeken aan huisarts, fysiotherapeut en ziekenhuis met mijn schouderklachten bij Rico terecht gekomen.Eindelijk iemand die de rust neemt om te kijken en te onderzoeken wat er nu werkelijk aan de hand is en verder kijkt dan alleen de plek van de pijn. Bijzondere ervaring om te voelen hoe je eigen lichaam reageert en zichzelf corrigeert tijdens en na een behandeling. Een warme aanbeveling voor iedereen die open staat voor een andere benadering van geneeskunde, met de nadruk op kunde. Dank Rico !"
Varadi uit Roermond
"Met Rico in contact gekomen via Anneke Veelen ik ervaar het goed wel nog moeite met loslaten maar dat ligt niet aan Rico is mijn eigen proces Fantastisch dat hij je eigen lichaam aan het werk kan zetten mijn klachten (fibromyalgie) zijn aan het verdwijnen wat een opluchting na alles wat ik al heb geprobeerd Ben erg blij hoe het proces verloopt We gaan ervoor bedankt Rico"
Richard uit Herkenbosch
"Flinke rugklachten en spanning in schouderbladen en nek. Na enige twijfel over de voor mij toen nog onbekende behandelwijze toch besloten een afspraak te maken. Blij dit gedaan te hebben want na 3 behandelingen was ik van alle klachten verlost. Rico bedankt !?"
Bianca Hausmanns uit Posterholt
"Hallo Rico, afgelopen januari leerden we elkaar kennen op de 4 daagse Biologika. Naar aanleiding van ons contact, besloot ik naar jou te komen, in plaats van zoals altijd naar een Ostheopaat te gaan. En met resultaat op korte termijn. Je bent erg toegewijd en werkt oplossingsgericht. De Touch of Matrix behandeling vond ik wel heel bijzonder. Tot dusver kon me nog niemand helpen, met mijn buikklachten. Het werd zelfs door artsen niet begrepen hoe het kon dat ik nog steeds met pijn rondliep. Mijn buik kan ik, sinds de behandeling weer intrekken en er is gedurende de tijd erna veel opgelost. De pijn aan mijn buik is weg. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Bianca"
Tobias uit Roermond
"Rico hartelijk dank voor de toegewijde behandeling. Doordat ik me helemaal overgaf en alle weerstand losliet verliep het proces enorm snel en fijn! Ik heb de vruchten reeds mogen plukken. De manier waarop je te werk ging was vakbekwaam en het voelde heel vertrouwd. Nogmaals dankjewel en ik hoop van harte dat je nog veel mede-mensen kunt ondersteunen in hun genezing! Hartegroet"
Abassi uit Roermond
"Ben bij Rico uitgekomen na een eenmalige behandeling met Bowen therapie via het werk. De vervolgbehandelingen met Bowen gaven energie en ontspannenheid. Maar voor een optimaal resultaat ben ik ook het Matrix traject ingegaan met een super resultaat. Ben eigenlijk een ander mens geworden doordat ik samen met Rico heb gewerkt aan mijn innerlijke zelf. Ik heb als het ware mijn harde schijf opgeruimd en netjes geordend waardoor ik nu dingen beter kan accepteren en minder fysieke klachten ervaar. Kortom een top therapeut die veel te bieden heeft! Ik zou het iedereen aanraden omdat je een persoonlijk om maat gemaakt traject doorloopt i.p.v. de reguliere kneed therapie. Rico, bedankt!"
Guusje uit Susteren
"Op aanraden van mijn zus,maar toch na nog veel te lang wachten,eindelijk zes weken geleden ,voor mij,de grote stap genomen en Rico gebeld... Nu kan ik me voor mijn kop slaan,want was ik maar veel eerder gegaan!! Super lieve man/jongen,met heel veel begrip voor alles!! Versleten van nek tot tenen,maar daar hoef je geen last van te hebben is Rico,s conclusie ..EN..t werkt gewoon!!! Ik wandel weer.....Super,super bedankt Rico!!!"
Pascal uit Vlodrop
"Bij Rico werd ik meteen serieus genomen. Er is uitgebreid aandacht voor mij als persoon. Hij heeft me behandeld tegen darmklachten. Telkens de dag na een behandeling had ik minder pijn en klachten. Rico neemt zich de tijd en zorgt er vooral voor dat je op een goede manier weer bij hem weggaat, Echt een topbehandelaar."
Marion uit Roermond
"Bij Rico gekomen met angstklachten. Gebeurtenissen uit het verleden staken steeds de kop op en daardoor kreeg ik angstaanvallen. De sessies bij Rico hebben mij van deze angst en alles wat me daardoor blokkeerde afgeholpen. Bedankt voor je oprechte interesse!"
Jeannette uit Eersel
"Rico heeft me geholpen door me te begeleiden, mezelf bewust te laten worden van verborgen pijnpunten. Door deze te verwerken zijn fysieke klachten opgelost."
Frans Damopoli-i uit Maasniel
"Ik ben bij Rico terecht gekomen op advies van mijn dochter, ik liep al langere tijd met klachten in mij nek en schouders het zat alllemaal vast mijn schouders waren zo hard als beton na drie behandelingen kan ik weer een stuk vrijer bewegen en zijn mijn klachten zo goed als weg. Dank aan Rico maar zeker ook aan mijn dochter Stephanie."
Marleem uit Posterholt
"In Juli naar gezondheidspraktijk gegaan met heel pijnlijke achillespees aan rechterbeen. Rico heeft me toen direkt door verwezen naar Physique Plus in Herkenbosch. Hier hebben ze toen een echo gemaakt vd hiel. Bleek toen een fikse ontsteking vd achillespees te zijn. Hier staat normaal 6 tot 8 maanden genezing voor. Maar door de goede begleiding van Rico(gezondheidspraktijk) en Physique Plus loop ik inmiddels weer. En het gaat heel goed voorruit. Door de zeer goede en snelle reactie van Rico,is mijn genezingsproces zeer snel bevorderd. Normaal dik half jaar nu hooguit 3 maanden. Dankjewel Rico en ook Physique Plus."
Amber uit Margraten
"Na 3 jaar ben ik eindelijk verlost van de spanningen in mijn nek/rug/schouders. In een woord: super!"
Jolanda leenen uit Herkenbosch
"Ik ben bij Rico terecht gekomen met nek rug en schouderklachten 12 jaar geleden heb ik een traumatisch ongeval gehad met de motor waar door ik door een zeer zware tijd ben gegaan met name ernstig letsel aan mijn rechterbeen veel pijn aan mijn knieën rug en schouder en had elke dag veel hoofdpijn 6 weken ben ik in behandeling geweest bij Rico waar door mijn klachten echt veel minder pijnlijk zijn ik heb zelfs geen pijn medicatie meer hoeve nemen ben super tevreden met het resultaat."
Esther Jannsens uit Herkenbosch
"Ik ben bij Rico terecht gekomen met nek en schouderklachten.de nektherapie brengt direct verlichting maar er bleek een fikse ontsteking in de schouder te zitten. Met hulp van Physique Plus door het gebruiken van shockwave en de therapie van Rico voel ik me nu stukken beter. Deze twee werken uitstekend samen met elkaar! Top zijn jullie. Gr. Esther Janssens"