Stress en burn-out traject

Heb je al langere tijd last van stress gerelateerde klachten? Dan kan ik je daar zeker bij helpen. Iedereen heeft in meer of mindere mate ‘ stress’  in zijn leven en in zekere zin is enige mate van stress ook gunstig want het zorgt er voor dat wij dingen bereiken. Indien er echter een disbalans ontstaat tussen ‘ actie’ en ‘rust’  is het van belang om deze disbalans te herstellen. Indien je te lang doorgaat met actie en te weinig rustmomenten inbouwt, kan dit leiden tot overbelasting en zelfs tot overspannenheid dan wel burn-out gerelateerde klachten.

Dit traject gaat verder dan alleen sessies met een coach of therapeut waarbij de focus ligt op persoonlijk en/of zakelijk vlak. Hierbij vindt er een totaal aanpak van stress en burn-out gerelateerde klachten plaats. Naast het toepassen van psychosociale coaching staat lichamelijke therapie en ontspanning centraal. Het belang van lichamelijke therapie en ontspanning is een onmisbaar onderdeel voor duurzaam herstel na stressklachten of burn-out. Individuele sessies (coaching en lichamelijke therapie) wisselen zich af met wekelijkse Relax en Release sessies, waarbij mindfulness, ademhaling technieken, Yin Yoga en TRE (Tension Release Excercise) wordt ingezet. Alle aspecten die van waarde zijn voor goed en duurzaam herstel worden aangesproken en optimaal benut.

Deze multidisciplinaire trajecten zet ik in vanuit mijn bedrijf BodyMind Life Coaching. Meer informatie vind je op www.bodymindlifecoaching.nl