Recensies

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
M. Giesen uit Vlodrop
"Met een Burn out vorig jaar september thuis komen te zitten. Dat was voor mij erg vreemd dat ik niets meer kon. Lichamelijk erg moe en geestelijk niet meer de dag doorkomen. Niets meer kunnen opslaan in je hersenen. Gewoon compleet overbelast. En nu? Met begeleiding van Rico heb ik er voor gekozen om elke week naar zijn praktijk te gaan in combinatie met Marco's therapie bij Desiree Veelen Posterholt. Dus geen medicijn maar goede therapie goede gesprekken en begeleiding. Na nu zo'n 9 maanden later kan ik zeggen dat mijn gezondheid het toe laat dat ik weer aan het werk ben en weet hoe ik met mijn leven -gezondheid anders moet om gaan. Hier heb ik echt wel van geleerd en het zal me echt niet meer gebeuren. Ik wil het nooit meer voelen...hartelijk dank voor de goede begeleiding."
Anneke Veelen uit Posterholt
"Ik ben voor darmklachten naar Rico gegaan. Dieet mee en na 5 behandelingen kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van mijn darmen en al helemaal geen last meer heb van mijn hooikoorts en notenallergie. Super!"
D. de Wijs uit Vlodrop
"Paar weken geleden ben ik door mijn rug gegaan op het werk, heb toen direct toen ik thuis was Rico opgebeld of die heel even wilde kijken hoe ernstig ik er aan toe was met me rug. Ik kon helemaal niks meer! Na mijn behandeling bij Rico zei hij nog kijk even hoe het gaat het kan een paar dagen tot een dikke week duren tot het weg trekt. De volgende dag stond ik op en uit mijn verbazing was me hele rug weer bijna helemaal hersteld,! Om die dag ook weer gewoon aan het werk te gaan. Dus ik zeg TOP! hoe jij me van de pijn hebt afgeholpen,! Mij zie je altijd terug komen bij gezondheidspraktijk Limburg. Top serves en snel resultaat.. Aanrader voor iedereen!"
Aron Reihs uit Vlodrop
"Tijdens het voetballen mijn knie flink verstapt. Dagen niet of nauwelijks kunnen lopen. Na de éérste behandeling al direct verbetering en na de tweede behandeling bijna helemaal hersteld. Flexibel, meedenkend en professioneel."
C. Franssen uit Roermond
"Getwijfeld om te gaan, toch een afspraak gemaakt! Nu een half jaar later kom ik geregeld terug om me te laten behandelen voor mijn klachten aan de lage rug. Het is iedere keer weer een andere wereld als ik na afloop naar buiten loop, klachten zijn sterk verminderd en het gaat allemaal wat soepeler. De combinatie van Bowen therapie en Emmett techniek zijn voor mij erg effectief."