Recensies

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
42 berichten.
Marleem uit Posterholt
"In Juli naar gezondheidspraktijk gegaan met heel pijnlijke achillespees aan rechterbeen. Rico heeft me toen direkt door verwezen naar Physique Plus in Herkenbosch. Hier hebben ze toen een echo gemaakt vd hiel. Bleek toen een fikse ontsteking vd achillespees te zijn. Hier staat normaal 6 tot 8 maanden genezing voor. Maar door de goede begleiding van Rico(gezondheidspraktijk) en Physique Plus loop ik inmiddels weer. En het gaat heel goed voorruit. Door de zeer goede en snelle reactie van Rico,is mijn genezingsproces zeer snel bevorderd. Normaal dik half jaar nu hooguit 3 maanden. Dankjewel Rico en ook Physique Plus."
Amber uit Margraten
"Na 3 jaar ben ik eindelijk verlost van de spanningen in mijn nek/rug/schouders. In een woord: super!"
Jolanda leenen uit Herkenbosch
"Ik ben bij Rico terecht gekomen met nek rug en schouderklachten 12 jaar geleden heb ik een traumatisch ongeval gehad met de motor waar door ik door een zeer zware tijd ben gegaan met name ernstig letsel aan mijn rechterbeen veel pijn aan mijn knieën rug en schouder en had elke dag veel hoofdpijn 6 weken ben ik in behandeling geweest bij Rico waar door mijn klachten echt veel minder pijnlijk zijn ik heb zelfs geen pijn medicatie meer hoeve nemen ben super tevreden met het resultaat."
Esther Jannsens uit Herkenbosch
"Ik ben bij Rico terecht gekomen met nek en schouderklachten.de nektherapie brengt direct verlichting maar er bleek een fikse ontsteking in de schouder te zitten. Met hulp van Physique Plus door het gebruiken van shockwave en de therapie van Rico voel ik me nu stukken beter. Deze twee werken uitstekend samen met elkaar! Top zijn jullie. Gr. Esther Janssens"
Maud Thoolen uit Posterholt
"De eerste keer dat ik in aanraking ben gekomen met Bowen therapie was toen ik met mijn dochter van 5 naar Rico ben gegaan omdat ze allergie had en last had van eczeem. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.... Want al die medicijnen met hormonen en pufjes daar wordt je niet vrolijk van. Maar na een paar behandelingen met de Bowen therapie heeft ze geen last meer van haar allergie en haar eczeem is ook weg. Het baat dus! Ik raad iedereen aan die een kind heeft met een allergie of eczeem om naar Rico te gaan. Zelf heb ik ook al jaren hooikoorts en kon ik jaren geen appels eten omdat mijn keel dan begon te jeuken....maar na de Bowen therapie heb ik weer een appeltje kunnen eten en ook mijn hooikoorts is een heel stuk minder!"
jolanda uit Herkenbosch
"Een paar keer de praktijk van Rico bezocht. Lichamelijke klachten al na 1 behandeling verbeterd! Verder mooie inzichten gekregen en tips/ oefeningen die ik in het dagelijks leven makkelijk toe kan passen! Bedankt!"
T. Kuijpers uit Tegelen
"Mijn man en ik gaan sinds enkele maanden bij Rico op consult voor Bowen Therapie en dieet begeleiding. Wij zijn erg te spreken over de hulp en begeleiding die we van Rico hebben gekregen. Rico heeft ons zeer vriendelijk geholpen en we ervaren zijn tips als zeer bruikbaar. Door zijn Bowen therapie is mijn man sneller hersteld nadat hij was gevallen. Ook begeleidt hij ons goed bij het dieet. Hij motiveert ons om ons aan het dieet te houden. We zijn zeer tevreden over Rico’s werk en ervaren hem als een goede therapeut!"
M. Giesen uit Vlodrop
"Met een Burn out vorig jaar september thuis komen te zitten. Dat was voor mij erg vreemd dat ik niets meer kon. Lichamelijk erg moe en geestelijk niet meer de dag doorkomen. Niets meer kunnen opslaan in je hersenen. Gewoon compleet overbelast. En nu? Met begeleiding van Rico heb ik er voor gekozen om elke week naar zijn praktijk te gaan in combinatie met Marco's therapie bij Desiree Veelen Posterholt. Dus geen medicijn maar goede therapie goede gesprekken en begeleiding. Na nu zo'n 9 maanden later kan ik zeggen dat mijn gezondheid het toe laat dat ik weer aan het werk ben en weet hoe ik met mijn leven -gezondheid anders moet om gaan. Hier heb ik echt wel van geleerd en het zal me echt niet meer gebeuren. Ik wil het nooit meer voelen...hartelijk dank voor de goede begeleiding."
Anneke Veelen uit Posterholt
"Ik ben voor darmklachten naar Rico gegaan. Dieet mee en na 5 behandelingen kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van mijn darmen en al helemaal geen last meer heb van mijn hooikoorts en notenallergie. Super!"
D. de Wijs uit Vlodrop
"Paar weken geleden ben ik door mijn rug gegaan op het werk, heb toen direct toen ik thuis was Rico opgebeld of die heel even wilde kijken hoe ernstig ik er aan toe was met me rug. Ik kon helemaal niks meer! Na mijn behandeling bij Rico zei hij nog kijk even hoe het gaat het kan een paar dagen tot een dikke week duren tot het weg trekt. De volgende dag stond ik op en uit mijn verbazing was me hele rug weer bijna helemaal hersteld,! Om die dag ook weer gewoon aan het werk te gaan. Dus ik zeg TOP! hoe jij me van de pijn hebt afgeholpen,! Mij zie je altijd terug komen bij gezondheidspraktijk Limburg. Top serves en snel resultaat.. Aanrader voor iedereen!"
Aron Reihs uit Vlodrop
"Tijdens het voetballen mijn knie flink verstapt. Dagen niet of nauwelijks kunnen lopen. Na de éérste behandeling al direct verbetering en na de tweede behandeling bijna helemaal hersteld. Flexibel, meedenkend en professioneel."
C. Franssen uit Roermond
"Getwijfeld om te gaan, toch een afspraak gemaakt! Nu een half jaar later kom ik geregeld terug om me te laten behandelen voor mijn klachten aan de lage rug. Het is iedere keer weer een andere wereld als ik na afloop naar buiten loop, klachten zijn sterk verminderd en het gaat allemaal wat soepeler. De combinatie van Bowen therapie en Emmett techniek zijn voor mij erg effectief."