Tarieven

De meeste zorgverzekeraars vergoeden Bowen therapie* geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Ik raad je aan hiernaar te informeren bij je zorgverzekeraar. De behandelingen vallen buiten je eigen risico. Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de FAGT (Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten) en RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), tevens sta ik vermeld in de zorggids.

Per 1 januari 2017 ben ik aangemeld bij Quasir voor de klachtenfunctionaris en Zorggeschil als geschilleninstantie, conform de wkkgz wet. Voor de wet WWKGZ ben ik via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl , voor klachtafhandeling en geschillen instantie. Bij het indienen van een klacht verwijs ik door naar de site van de FAGT voor een uitgebreid stappenplan.

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een nieuwe Europese privacywet. Daardoor is de privacy in alle landen van de EU gelijk. Hierbij zijn alle persoonlijke en medische gegevens veilig gewaarborgd. Bij een datalek wordt meteen professioneel gehandeld om de schade te minimaliseren. Bij vragen over jouw gegevens kun je mij contacteren.

Consult 60 minuten (intake) 90,- Euro
Consult 30 minuten (kinderen) 60,- Euro
Consult 75 minuten Manuele therapie - Psychosociale interventie 112,50,- Euro
Consult 90 minuten Coaching - Manuele therapie - Psychosociale interventie 135,- Euro

In geval van verhindering graag 48 uur van te voren bericht geven. De gereserveerde tijd zal anders in rekening worden gebracht.

*Bowen therapie is de enige behandelvorm die vergoed wordt in mijn praktijk