Touch of Matrix

Touch of Matrix is een methode waarbij lichamelijke, psychische en emotionele symptomen en klachten (zgn. blokkades) op een eenvoudige, snelle, doeltreffende en zachte manier worden opgelost.

Touch of Matrix gebruikt de computer als metafoor voor de mens. Alles wat je mee maakt in je leven wordt opgeslagen in je lichaam, op je harde schijf. Dit noemen we programma’s. Eerst is dit geen probleem, maar naar gelang het aantal gebeurtenissen in je leven, raakt je harde schijf vol. Vaak ook heb je al programma’s meegekregen van je ouders of ontwikkeld tijdens de conceptie, zwangerschap of geboorte.

Wanneer de harde schijf vol raakt zal, net als bij een computer, de verbinding met het internet verstoord worden en gaat de computer (jouw lichaam) trager werken. Je krijgt dan last van symptomen, klachten en ziekte.

Alles wat je meemaakt in je leven wordt opgeslagen in je lichaam, op je harde schijf

Om van je klachten af te komen kies je vaak voor iets dat je kent, wat vertrouwd en algemeen aanvaard is; namelijk de reguliere geneeskunde. Maar stel dat dit niet het gewenste resultaat oplevert? Immers door het onderdrukken van symptomen met bijvoorbeeld medicatie pak je de oorzaak niet aan. Integendeel, vaak verschuif je het probleem. En psychologische hulp zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of psychotherapie lijkt meer op het sorteren van je bureaublad, maar je harde schijf blijft vol. En zo kan het een langdurig proces worden.

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij weer een goede verbinding krijgt met het internet. Daardoor gaat jouw zogenaamde besturingssysteem, oftewel het zelfgenezend vermogen van het lichaam, aan het werk. Jij hoeft niks te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten.

Geloof je het niet? Dat is geen probleem… Het enig wat je hoeft te doen is je er voor openstellen en het te laten gebeuren. Touch of Matrix is een methode die moeilijk met het verstand is te bevatten, maar de mogelijkheden zijn ongekend! Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw lichaam allemaal kan!

Touch of Matrix is ontwikkeld door Gunther de Jong (www.touchofmatrix.nl) en is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen omdat de behandeling doeltreffend, eenvoudig en direct werkt. Vaak spreekt Touch of Matrix andere eigenschappen en functies van het lichaam aan dan traditionele behandelmethodes doen waardoor het complementair werkt met de reguliere gezondheidszorg. Natuurlijk kan Touch of Matrix ook perfect als op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.