Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.203.225.78 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Jeannette Jeannette uit Eersel schreef op maart 23, 2017 om 6:35 am:
Rico heeft me geholpen door me te begeleiden, mezelf bewust te laten worden van verborgen pijnpunten. Door deze te verwerken zijn fysieke klachten opgelost.
Frans Damopoli-i Frans Damopoli-i uit Maasniel schreef op februari 2, 2017 om 9:07 am:
Ik ben bij Rico terecht gekomen op advies van mijn dochter, ik liep al langere tijd met klachten in mij nek en schouders het zat alllemaal vast mijn schouders waren zo hard als beton na drie behandelingen kan ik weer een stuk vrijer bewegen en zijn mijn klachten zo goed als weg. Dank aan Rico maar zeker ook aan mijn dochter Stephanie..
Marleem Marleem uit Posterholt schreef op januari 17, 2017 om 6:01 pm:
In Juli naar gezondheidspraktijk gegaan met heel pijnlijke achillespees aan rechterbeen. Rico heeft me toen direkt door verwezen naar Physique Plus in Herkenbosch. Hier hebben ze toen een echo gemaakt vd hiel. Bleek toen een fikse ontsteking vd achillespees te zijn. Hier staat normaal 6 tot 8 maanden genezing voor. Maar door de goede begleiding van Rico(gezondheidspraktijk) en Physique Plus loop ik inmiddels weer. En het gaat heel goed voorruit. Door de zeer goede en snelle reactie van Rico,is mijn genezingsproces zeer snel bevorderd. Normaal dik half jaar nu hooguit 3 maanden. Dankjewel Rico en ook Physique Plus.
Amber Amber uit Margraten schreef op december 23, 2016 om 7:32 pm:
Na 3 jaar ben ik eindelijk verlost van de spanningen in mijn nek/rug/schouders. In een woord: super!
Jolanda leenen Jolanda leenen uit Herkenbosch schreef op december 10, 2016 om 9:45 am:
Ik ben bij Rico terecht gekomen met nek rug en schouderklachten 12 jaar geleden heb ik een traumatisch ongeval gehad met de motor waar door ik door een zeer zware tijd ben gegaan met name ernstig letsel aan mijn rechterbeen veel pijn aan mijn knieën rug en schouder en had elke dag veel hoofdpijn 6 weken ben ik in behandeling geweest bij Rico waar door mijn klachten echt veel minder pijnlijk zijn ik heb zelfs geen pijn medicatie meer hoeve nemen ben super tevreden met het resultaat.
Esther Jannsens Esther Jannsens uit Herkenbosch schreef op december 4, 2016 om 9:31 pm:
Ik ben bij Rico terecht gekomen met nek en schouderklachten.de nektherapie brengt direct verlichting maar er bleek een fikse ontsteking in de schouder te zitten. Met hulp van Physique Plus door het gebruiken van shockwave en de therapie van Rico voel ik me nu stukken beter. Deze twee werken uitstekend samen met elkaar! Top zijn jullie. Gr. Esther Janssens
Maud Thoolen Maud Thoolen uit Posterholt schreef op augustus 29, 2016 om 7:13 pm:
De eerste keer dat ik in aanraking ben gekomen met Bowen therapie was toen ik met mijn dochter van 5 naar Rico ben gegaan omdat ze allergie had en last had van eczeem. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.... Want al die medicijnen met hormonen en pufjes daar wordt je niet vrolijk van. Maar na een paar behandelingen met de Bowen therapie heeft ze geen last meer van haar allergie en haar eczeem is ook weg. Het baat dus! Ik raad iedereen aan die een kind heeft met een allergie of eczeem om naar Rico te gaan. Zelf heb ik ook al jaren hooikoorts en kon ik jaren geen appels eten omdat mijn keel dan begon te jeuken....maar na de Bowen therapie heb ik weer een appeltje kunnen eten en ook mijn hooikoorts is een heel stuk minder!
jolanda jolanda uit herkenbosch schreef op augustus 13, 2016 om 7:38 am:
Een paar keer de praktijk van Rico bezocht. Lichamelijke klachten al na 1 behandeling verbeterd! Verder mooie inzichten gekregen en tips/ oefeningen die ik in het dagelijks leven makkelijk toe kan passen! Bedankt!
T. Kuijpers T. Kuijpers uit Tegelen schreef op juli 3, 2016 om 7:28 pm:
Mijn man en ik gaan sinds enkele maanden bij Rico op consult voor Bowen Therapie en dieet begeleiding. Wij zijn erg te spreken over de hulp en begeleiding die we van Rico hebben gekregen. Rico heeft ons zeer vriendelijk geholpen en we ervaren zijn tips als zeer bruikbaar. Door zijn Bowen therapie is mijn man sneller hersteld nadat hij was gevallen. Ook begeleidt hij ons goed bij het dieet. Hij motiveert ons om ons aan het dieet te houden. We zijn zeer tevreden over Rico’s werk en ervaren hem als een goede therapeut!
M. Giesen M. Giesen uit Vlodrop schreef op juni 21, 2016 om 8:52 am:
Met een Burn out vorig jaar september thuis komen te zitten. Dat was voor mij erg vreemd dat ik niets meer kon. Lichamelijk erg moe en geestelijk niet meer de dag doorkomen. Niets meer kunnen opslaan in je hersenen. Gewoon compleet overbelast. En nu? Met begeleiding van Rico heb ik er voor gekozen om elke week naar zijn praktijk te gaan in combinatie met Marco's therapie bij Desiree Veelen Posterholt. Dus geen medicijn maar goede therapie goede gesprekken en begeleiding. Na nu zo'n 9 maanden later kan ik zeggen dat mijn gezondheid het toe laat dat ik weer aan het werk ben en weet hoe ik met mijn leven -gezondheid anders moet om gaan. Hier heb ik echt wel van geleerd en het zal me echt niet meer gebeuren. Ik wil het nooit meer voelen...hartelijk dank voor de goede begeleiding.
Anneke Veelen Anneke Veelen uit Posterholt schreef op mei 10, 2016 om 5:30 pm:
Ik ben voor darmklachten naar Rico gegaan. Dieet mee en na 5 behandelingen kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van mijn darmen en al helemaal geen last meer heb van mijn hooikoorts en notenallergie. Super!
D. de Wijs D. de Wijs uit Vlodrop schreef op mei 5, 2016 om 10:38 am:
Paar weken geleden ben ik door mijn rug gegaan op het werk, heb toen direct toen ik thuis was Rico opgebeld of die heel even wilde kijken hoe ernstig ik er aan toe was met me rug. Ik kon helemaal niks meer! Na mijn behandeling bij Rico zei hij nog kijk even hoe het gaat het kan een paar dagen tot een dikke week duren tot het weg trekt. De volgende dag stond ik op en uit mijn verbazing was me hele rug weer bijna helemaal hersteld,! Om die dag ook weer gewoon aan het werk te gaan. Dus ik zeg TOP! hoe jij me van de pijn hebt afgeholpen,! Mij zie je altijd terug komen bij gezondheidspraktijk Limburg. Top serves en snel resultaat.. Aanrader voor iedereen.!
Aron Reihs Aron Reihs uit Vlodrop schreef op mei 2, 2016 om 11:21 am:
Tijdens het voetballen mijn knie flink verstapt. Dagen niet of nauwelijks kunnen lopen. Na de éérste behandeling al direct verbeterig en na de tweede behandeling bijna helemaal hersteld. Flexibel, meedenkend en proffesioneel
C. Franssen C. Franssen uit Roermond schreef op mei 2, 2016 om 9:13 am:
Getwijfeld om te gaan, toch een afspraak gemaakt! Nu een half jaar later kom ik geregeld terug om me te laten behandelen voor mijn klachten aan de lage rug. Het is iedere keer weer een andere wereld als ik na afloop naar buiten loop, klachten zijn sterk verminderd en het gaat allemaal wat soepeler. De combinatie van Bowen therapie en Emmett techniek zijn voor mij erg effectief.