Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.203.225.78 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Wendy Wendy uit Heel schreef op december 10, 2018 om 9:11 am:
Ik had al geruime tijd last van lage rugklachten, waarvoor ik diverse behandelingen heb gehad bij een orthomanueel arts. Helaas leverden deze voor mij niet het gewenste resultaat. Toen ben ik verder gaan zoeken en ben ik bij Rico terecht gekomen. Na een paar behandelingen was de ergste pijn weg. Gedurende de behandelingen bleek dat er ook sprake was van emotionele blokkades. Hiervoor heeft Rico mij ook behandeld en hij heeft mij tevens tips en handvaten gegeven om hiermee om te (leren) gaan. Heel erg bedankt Rico voor je fijne behandelingen en je respectvolle benadering!!
Katja Katja uit Roermond schreef op oktober 28, 2018 om 5:57 pm:
Bij Rico terecht gekomen met vermoeidheidsklachten. Na een aantal afspraken ging het een stuk beter met mij. Bedankt Rico
Sjoerd Sjoerd uit Posterholt schreef op oktober 26, 2018 om 10:22 am:
Na enkele jaren al best wel blessuregevoelig te zijn op nog een redelijk jonge leeftijd, werd mij aangeraden om naar Rico te gaan. Na enkele behandelingen waren de oorzaken gevonden en aangepakt. Nu meerdere maanden in het nieuwe voetbalseizoen en nog nergens last van.
Monique Monique uit Kelpen-Oler schreef op juni 17, 2018 om 8:31 pm:
Na anderhalf jaar allerlei therapeuten te hebben bezocht bij Rico terecht gekomen via een collega. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik rugklachten, met uitstralende pijn. Ischias werd er gezegd, dit zou na de bevalling over gaan. Na een heftige bevalling, met als gevolg symfysiolyse bleven de klachten aanhouden en werden erger. Nadat het bekken enigszins hersteld was bleek ik toch een dubbele hernia te hebben. Rico heeft in 4 behandeling de herniaklachten sterk verminderd waardoor ik mijn werk weer naar behoren kan uitoefen. Tevens heeft hij me geholpen met het verwerken van het trauma rondom de bevalling en de nasleep hiervan! Rico bedankt!
Anouschka Dohmen Anouschka Dohmen uit Susteren schreef op maart 28, 2018 om 6:19 pm:
Na een half jaar met een pijnlijke schouder te hebben gelopen en diverse dingen ondernomen om ervan af te komen kwam ik bij Rico terecht. Na 4 behandelingen was ik al van de pijn af! Gewoon geweldig! Bedankt!
Francetta Francetta uit Herten schreef op maart 22, 2018 om 3:31 pm:
Nadat ik al een aantal jaren last had van mijn schouders en van oedeem in het been kwam ik op aanraden van mijn broer bij Rico terecht. Die ging om te beginnen eens aan het werk om mijn allergieën aan te pakken. Daarna richtte hij zich op het oedeem in mijn been door middel van de Bowen techniek. Dat werkte heel goed. Mijn schouderklachten heeft hij behandeld met de Emmett Techniek. Waar de fysiotherapie geen verlichting kon bewerkstelligen deed Rico dat wel in twee keer behandelen. Geweldig want ik ben niet zo van de ontstekingsremmers en cortisonen. Bedankt Rico.
Femke Femke uit Vlodrop schreef op maart 16, 2018 om 8:37 pm:
Gedurende enkele jaren in meer en mindere mate last gehad van mijn nek en schouder met uitstraling naar de linkerarm en borst. Volgens de huisarts zou dit een slijmbeursontsteking zijn. Na behandeling middels een cortisonen injectie in het ziekenhuis en dry needling via de fysiotherapie geen verbetering van de klachten. Uiteindelijk o.b.v. positieve berichten terecht gekomen bij Rico. Na een drietal behandelingen al geruime tijd geen klachten meer mogen ervaren. Rico als persoon straalt rust en passie voor zijn vak uit en je voelt je meteen thuis.
Miriam Miriam uit st.Odiliënberg schreef op maart 15, 2018 om 5:44 pm:
Ben bij Rico gekomen omdat ik last had van een hoge hernia. Ik had niet zoveel last van mijn rug maar vooral van mijn rechter bovenbeen. Volgens de neuroloog moest ik geopereerd worden of naar de pijnpoli zodat de pijn in mijn rechterbeen weg zou gaan. Maar dat wilde ik niet. Ben nu 8 keer geweest en eigenlijk naar 3 keer was het al een heel stuk beter. Ben er ongelofelijk blij mee.
Daniella Nacken Daniella Nacken uit Posterholt schreef op januari 20, 2018 om 2:00 pm:
De beste stap die ik heb gemaakt is om naar Rico te gaan met mijn pijnklachten!! Ik ben zo onder de indruk van wat hij kan dat ik het niet in woorden kan uitdrukken.WONDERBAARLIJK!!!DANKJEWEL Rico!!!
Debbie Debbie uit Vlodrop schreef op november 22, 2017 om 2:25 pm:
Al 2 jaar kom ik bij Rico voor behandelingen van verschillende klachten. Toen ik de 1e keer ging liep ik door mn MS moeizaam en had ik een rolstoel voor lange stukken. Nu 2 jaar later kan ik 7 km hardlopen mede dankzij de goede behandelingen van Rico! Ook als ik emotioneel een probleem heb doet zijn Touch of Matrix wonderen!! Rico is een topper!!
Hein Hein uit Roermond schreef op augustus 30, 2017 om 9:29 pm:
Ik wil met jullie mijn ervaringen delen over Bowen-therapie voor oedeem. Tot een maand of drie geleden was mijn rechteronderbeen en vooral de enkel, vanwege een liesklierverwijdering i.v.m. kanker, 8 jaar lang twee keer zo dik als de andere kant. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: mijn oedeem is met slechts 5 behandelingen, inmiddels al vier maanden zo goed als weg. Ook de huid is weer veerkrachtig, stevig en normale kleur. Ook bij langdurig zitten of staan krijg ik geen verdikking meer. Het heeft bij mij in ieder geval een geweldig en aanhoudend resultaat. Wat houdt de Bowen-therapie in? Het is geen massage maar Rico zet met kleine, hele zachte draaibewegingen op bepaalde lichaamspunten, waarbij de huid nauwelijks wordt aangeraakt, 'de kraantjes weer open en het lichaam de verbindingen weer herstelt' zoals hij het zelf omschrijft. Medisch is het niet te bewijzen dat het werkt, maar dat doet het bij mij heel duidelijk waarneembaar WEL. Het verschil tussen drainage/massage en de Bowentherapie is dat bij de eerste geprobeerd wordt om het vocht omhoog te ‘masseren’ tot waar de nog werkende afvoermogelijkheden zitten, maar dat is zeer zelden een blijvend resultaat. Bij de Bowentherapie wordt dus geprobeerd om het lichaam zelf weer verbindingen te laten herstellen door ‘de kraantjes open te zetten’. Het klinkt een beetje voodoo en zo komt het in eerste instantie ook wel over, maar in mijn geval werkt het in ieder geval wel als een tierelier. Er is nauwelijks aanraking van de huid, dus géén geduw of getrek of pijnlijke handelingen. Rico, heel heel heel hartelijk bedankt dat je mij hiervan af hebt kunnen helpen.
Guido Guido uit Vlodrop schreef op augustus 1, 2017 om 11:50 am:
Na wat teleurstellende bezoeken aan huisarts, fysiotherapeut en ziekenhuis met mijn schouderklachten bij Rico terecht gekomen.Eindelijk iemand die de rust neemt om te kijken en te onderzoeken wat er nu werkelijk aan de hand is en verder kijkt dan alleen de plek van de pijn. Bijzondere ervaring om te voelen hoe je eigen lichaam reageert en zichzelf corrigeert tijdens en na een behandeling. Een warme aanbeveling voor iedereen die open staat voor een andere benadering van geneeskunde, met de nadruk op kunde. Dank Rico !
Varadi Varadi uit Roermond schreef op juli 9, 2017 om 8:40 am:
Met Rico in contact gekomen via Anneke Veelen ik ervaar het goed wel nog moeite met loslaten maar dat ligt niet aan Rico is mijn eigen proces Fantastisch dat hij je eigen lichaam aan het werk kan zetten mijn klachten (fibromyalgie) zijn aan het verdwijnen wat een opluchting na alles wat ik al heb geprobeerd Ben erg blij hoe het proces verloopt We gaan ervoor bedankt Rico
Richard Richard uit Herkenbosch schreef op juli 9, 2017 om 4:04 am:
Flinke rugklachten en spanning in schouderbladen en nek. Na enige twijfel over de voor mij toen nog onbekende behandelwijze toch besloten een afspraak te maken. Blij dit gedaan te hebben want na 3 behandelingen was ik van alle klachten verlost. Rico bedankt !👍
Bianca Hausmanns Bianca Hausmanns uit Posterholt schreef op juni 27, 2017 om 3:18 pm:
Hallo Rico, afgelopen januari leerden we elkaar kennen op de 4 daagse Biologika. Naar aanleiding van ons contact, besloot ik naar jou te komen, in plaats van zoals altijd naar een Ostheopaat te gaan. En met resultaat op korte termijn. Je bent erg toegewijd en werkt oplossingsgericht. De Touch of Matrix behandeling vond ik wel heel bijzonder. Tot dusver kon me nog niemand helpen, met mijn buikklachten. Het werd zelfs door artsen niet begrepen hoe het kon dat ik nog steeds met pijn rondliep. Mijn buik kan ik, sinds de behandeling weer intrekken en er is gedurende de tijd erna veel opgelost. De pijn aan mijn buik is weg. Nogmaals hartelijk dank! Groetjes Bianca
Tobias Tobias uit Roermond schreef op mei 29, 2017 om 9:21 pm:
Rico hartelijk dank voor de toegewijde behandeling. Doordat ik me helemaal overgaf en alle weerstand losliet verliep het proces enorm snel en fijn! Ik heb de vruchten reeds mogen plukken. De manier waarop je te werk ging was vakbekwaam en het voelde heel vertrouwd. Nogmaals dankjewel en ik hoop van harte dat je nog veel mede-mensen kunt ondersteunen in hun genezing! Hartegroet
Abassi Abassi uit Roermond schreef op mei 22, 2017 om 8:43 pm:
Ben bij Rico uitgekomen na een eenmalige behandeling met Bowen therapie via het werk. De vervolgbehandelingen met Bowen gaven energie en ontspannenheid. Maar voor een optimaal resultaat ben ik ook het Matrix traject ingegaan met een super resultaat. Ben eigenlijk een ander mens geworden doordat ik samen met Rico heb gewerkt aan mijn innerlijke zelf. Ik heb als het ware mijn harde schijf opgeruimd en netjes geordend waardoor ik nu dingen beter kan accepteren en minder fysieke klachten ervaar. Kortom een top therapeut die veel te bieden heeft! Ik zou het iedereen aanraden omdat je een persoonlijk om maat gemaakt traject doorloopt i.p.v. de reguliere kneed therapie. Rico, bedankt!
Guusje Guusje uit Susteren schreef op mei 19, 2017 om 9:47 am:
Op aanraden van mijn zus,maar toch na nog veel te lang wachten,eindelijk zes weken geleden ,voor mij,de grote stap genomen en Rico gebeld... Nu kan ik me voor mijn kop slaan,want was ik maar veel eerder gegaan!! Super lieve man/jongen,met heel veel begrip voor alles!! Versleten van nek tot tenen,maar daar hoef je geen last van te hebben is Rico,s conclusie ..EN..t werkt gewoon!!! Ik wandel weer.....Super,super bedankt Rico!!!
Pascal Pascal uit Vlodrop schreef op mei 16, 2017 om 11:01 am:
Bij Rico werd ik meteen serieus genomen. Er is uitgebreid aandacht voor mij als persoon. Hij heeft me behandeld tegen darmklachten. Telkens de dag na een behandeling had ik minder pijn en klachten. Rico neemt zich de tijd en zorgt er vooral voor dat je op een goede manier weer bij hem weggaat, Echt een topbehandelaar
Marion Marion uit Roermond schreef op april 19, 2017 om 10:01 am:
Bij Rico gekomen met angstklachten. Gebeurtenissen uit het verleden staken steeds de kop op en daardoor kreeg ik angstaanvallen. De sessies bij Rico hebben mij van deze angst en alles wat me daardoor blokkeerde afgeholpen. Bedankt voor je oprechte interresse!